joi, 24 ianuarie 2013

Cartile Disponibile

O carte interactiva care-si propune sa imbine dorinta copilului de "a fi mare" cu necesitatea de a studia pentru a-si gasi drumul in viata.

Aceasta carte face ca momentele unice de la nasterea copilului caruia ii este adresata sa devina o amintire de neuitat de-a lungul anilor ce vor veni. 

Incanta-ti copilul cu un cadou pe care nu-l va uita in anii ce vor veni! Daruieste-i o scrisoare personalizata de la Mos Craciun!  Craciunul este o perioada magica pentru copii si primirea unei scrisori direct de la Mos Craciun face parte din aceasta magie. Este de ajuns sa vezi stralucirea din ochii copiilor la primirea acestor scrisori! 


Aceasta carte nu se adreseaza numai tinerilor casatoriti ci tuturor celor care vor sa rememoreze clipele de la nunta. Este o poveste emotionanta in care evident personajele principale sunt mirii.



Copilul dvs. este personajul principal intr-o palpitanta aventura sub cupola circului. Clovnul Bobo ii face o mare surpriza, lasandu-l sa conduca parada finala ! Copiii si parintii au fost foarte entuziasmati de noua carte.

O carte interactiva in care copilul dvs. invata, ajutat de un personaj foarte simpatic, clovnul Bobo, sa recunoasca numerele, literele si formele geometrice.Povestirea include: Numele copilului, varsta, mai mult de trei prieteni, numele invatatoarei sau educatoarei, orasul si dedicatia din partea persoanei care face cadoul. 

Cantecul se raspandeste domol peste oameni si lucruri, iar in cer se aud zurgalaii, semn ca Mos Craciun se apropie.  E timpul ca povestile sa cada din cer precum fulgii de nea, doar e Vremea Colindelor!

O carte facuta special pentru Sarbatorile de Pasti in care copilul dvs, descopera semnificatiile acestei sarbatori, prin intermediul unei aventuri al carei erou principal este. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu